Under natten mot fredagen fick räddningstjänsten åka ut till torrkokning i en lägenhet i Halmstad. Arkivbild.
Under natten mot fredagen fick räddningstjänsten åka ut till torrkokning i en lägenhet i Halmstad. Arkivbild. Bild: Filip Landqvist

Rökfylld lägenhet – ambulans kontrollerade två personer

Det var vid klockan 02.30 under natten mot fredagen som räddningstjänsten fick in ett larm om att det brann i en lägenhet i Halmstad. Väl på plats var lägenheten rökfylld och två personer fick kontrolleras av ambulans.

ANNONS
|

Strax innan klockan 02.30 under natten mot fredagen fick räddningstjänsten in ett larm om att det brann i en lägenhet i Linehed, Halmstad. De är på plats med tre enheter.

– Det är en torrkokning i köket och det är väldigt rökfyllt i lägenheten just nu, säger räddningstjänstens inre befäl i Halmstad.

Enligt räddningstjänsten ska en ambulans också ha kallats till platsen för att kontrollera två personer som befann sig i lägenheten.

– Två personer är vakna och medtagna. Vi har tagit dit en ambulans till platsen, så får de kontrollera personerna, säger stationsbefälet.

Enligt SOS Alarm är ambulans kvar på platsen och i nuläget har ingen person blivit avförd till sjukhuset.

ANNONS

Strax efter klockan halv fyra meddelade räddningstjänsten att de har lämnat platsen.

– Ägarna och fastighetsägarna håller på att ta hand om lägenheterna eftersom det var väldigt mycket rök. Men ingen person har blivit avförd till sjukhus med ambulans, säger stationsbefälet.

LÄS MER:Torrkokning i låst lägenhet - grannarna larmade

ANNONS