Polisen utreder mordförsök i centrum

En man fördes till sjukhus sent på torsdagskvällen med misstänkta knivskador. På fredagsförmiddagen förhördes de inblandade personerna.

ANNONS
|

Vid 23-tiden kallades polis till Barnhemsgatan i centrala Halmstad efter att ett knivbråk ska ha uppstått där tre personer varit inblandade.

En 25-årig man påträffades med misstänkta knivskador. Skadorna var allvarliga och mannen fördes till sjukhus.

Polisen hämtade senare en man till förhör, men personen släpptes. Ytterligare en man anhölls först i sin frånvaro, men hittades senare och kunde anhållas.

Polisen rubricerar det hela som försök till mord. Om den misstänkta knivskärningen ska ha skett utomhus eller i en lägenhet i närheten vet polisen ännu inte.

– Det håller vi på att utreda nu för den biten är oklar, men jag kan inte gå in på några detaljer, säger Stefan Gustafsson.

ANNONS

Polisen har under fredagen hållit förhör med både den skadade och mannen som sitter anhållen för det misstänkta brottet.

– Vi kommer inte lämna några uppgifter från förhören. Den man som hörts som misstänkt är fortsatt anhållen av åklagare. Läget för den skadade som fortfarande befinner sig på sjukhus är stabilt, säger Stefan Gustafsson vid lunchtid på fredagen.

ANNONS