Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Bild: Robin Aron Olsson

Polisen ryckte ut till flertalet olovliga bilträffar

Vid ett flertalet platser i Halmstad skedde det under lördagsnatten olovliga bilträffar. Polispatruller åkte ut till platserna där det ska ha befunnit sig en större samling människor. Kvällen slutade i en ordningsbot och en tillsägelse.

På ICA Maxi Flygstadens parkering ska det enligt uppgifter, vid halv tio-tiden på lördagskvällen, ha varit en större samling människor.

Polisens ledningscentral bekräftar att det är flertalet platser i Halmstad där det skedde olovliga bilträffar.

– Det rör sig om bilträffar. De är utspridda i Halmstad och flyttar på sig men vi har fått samtal om att de befinner sig vid bland annat högskolan, Skallebackavägen och hamnen, meddelar polisens ledningscentral.

Polispatruller åkte ut till flera platser under lördagskvällen. Bilträffarna verkade, enligt polisen, vara planerade men hade inget tillstånd.

Under lördagskvällen stoppade polisen en person en stund innan 23 vid Kristinebergsvägen.

– Jag vet inte riktigt vad personen i fråga ska ha gjort, men bilisten får en ordningsbot för störande körning, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisregion Väst.

Polisen ryckte även ut till ett streetrace i hamnen en stund innan midnatt.

– Det är flera personer som ringde in om detta. Bilarna lämnade 23.55 för att leta upp ett nytt ställe. Från polisens sida blir det en tillsägelse, säger Thomas Fuxborg.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här