KRISTIANSTAD 2021-11-28 Polisbil med blåljus på plats på en innergård på Göingegatan på Gamlegården i Kristianstad efter ett mordförsök på söndagskvällen. En person i 30-årsåldern fördes till sjukhus efter händelsen. Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090
KRISTIANSTAD 2021-11-28 Polisbil med blåljus på plats på en innergård på Göingegatan på Gamlegården i Kristianstad efter ett mordförsök på söndagskvällen. En person i 30-årsåldern fördes till sjukhus efter händelsen. Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090 Bild: Johan Nilsson/TT

Polisen ger inga uppdateringar om mordförsök

En man i 20-årsåldern dök upp med stickskador på akuten strax innan klockan fyra på julaftonsmorgon. Inledningsvis var omständigheterna kring händelsen mycket oklara, och under helgen är polisen förtegen om utredningen.

ANNONS
|

Polisen visste initialt nästan ingenting - mannen hade dykt upp på akuten, men de visste inte hur. De visste inte var det misstänkta brottet hade skett, och de visste inte när det hade skett.

De visste att mannen var allvarligt skadad.

– Vi hoppas att det klarnar när det ljusnar, sade polisens presstalesperson Thomas Fuxborg samma morgon.

Huruvida saker klarnat eller inte är polisen förtegen om. I kontakt med deras utredningsjour har svaren under helgen varit få. Polisen har inte kunnat svara på om de hittat en trolig brottsplats eller hur tillståndet är för den skadade. De hänvisar till att utredningen är i ett känsligt läge.

ANNONS
ANNONS