17-åringen har nu åtalats vid Halmstads tingsrätt misstänkt för två fall av misshandel.
17-åringen har nu åtalats vid Halmstads tingsrätt misstänkt för två fall av misshandel. Bild: Lina Salomonsson

Polis stormade familjens hem i jakt på ”hemlig pojkvän”

En 17-åring kille åtalas för två fall av misshandel mot en ung tjej från Halmstad. Flickans föräldrar kände inte till att hon träffade killen förrän polis rusade in i familjens hus en morgon för att söka efter honom.

ANNONS
|

Vid de två tillfällena då den 17-åriga killen misstänkts ha misshandlat tjejen hade de känt varandra i några månader. I förhör har hon beskrivit relationen som att han hade mycket makt över henne samtidigt som han var charmig och snäll.

Paret hade hållit relationen hemlig för flickans föräldrar. I ett förhör har flickans pappa berättat att familjen en morgon väcktes av att poliser rusade in för att söka efter 17-åringen. Han blev då djupt chockad eftersom han inte visste vem killen var eller att hans dotter träffat honom.

Enligt åtalet som lämnats in till Halmstads tingsrätt ska killen vid ett tillfälle fällt flickan till marken och tagit stryptag på henne och vid ett annat tillfälle misshandlat henne genom att nypa henne i armen. Bland bevisningen finns bland annat foto på blåmärken som flickan ska ha fått efter händelserna. Killen nekar till anklagelserna.

ANNONS
ANNONS