En man är misstänkt för olaga hot och försök till misshandel.
Polisen larmades till centrala Halmstad där två män bråkade och den ena försökte köra på den andra med sin bil. Bild: Johan Nilsson/TT

Polis ryckte ut till bråk – försök till påkörning

På söndagskvällen uppstod ett bråk i centrala Halmstad som slutade med att en man försökte köra på en annan man med sin bil. Händelsen rubriceras som olaga hot samt försök till misshandel.

ANNONS
LocationHalmstad||

De inblandade är två män i 20-års åldern. Enligt uppgifter till polisen bråkade de två männen om något och den ena mannen hotade den andra verbalt. En utomstående person slog larm till polisen vid 20.30-tiden på söndagen.

– Det är ett lite rörigt ärende. Det ska ha varit någon form av bråk och i samband med det har en man blivit hotad. Men det har mest varit ett verbalt bråk, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

I samband med bråket ska mannen som hotade den andra mannen också försökt köra på honom.

– Han försökte även köra på honom med bilen men lyckas inte med detta, mannen blev naturligtvis väldigt skärrad men klarade sig utan skador, säger Peter Adlersson.

ANNONS

Polisen kunde senare spåra upp bilen och gripa den misstänkta mannen. Han är nu misstänkt för olaga hot och försök till misshandel.

ANNONS