Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

I bilen hittades kablar som polisen misstänker är stulna.
Bilen stoppades vid en rastplats på E6 nära Hallarna. Bild: Johnny Samuelsson

Polis hittade stöldgods i stoppad bil

Två anmälningar om brott har skrivits efter att en bil stoppades av polis på söndagseftermiddagen. De två männen som färdades i bilen är misstänkta för att ha stulit kablar och ha kört med falska skyltar på bilen.

Strax innan klockan 17 på söndagen fick en polispatrull upp ögonen för en bil som färdades på E6. När patrullen stoppade bilen på en rastplats nära Hallarna upptäckte de misstänkt stöldgods.

– Bilen var lastad med kablar som misstänkts vara stulna och det har skrivits en anmälan om stöld alternativt häleri. Det finns inga detaljuppgifter om vad det är för typ av kablar, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr.

Bilen som de två männen i 35-årsåldern färdades i var falskregistrerad, om det var anledningen till att patrullen valde att stoppa bilen för kontroll har polisens presstalesperson inga uppgifter om i nuläget.

De två männen greps på platsen och är misstänkta för stöld och märkesförfalskning, det vill säga att ha använt felaktiga registreringsskyltar. Det finns inga uppgifter om hur männen ställer sig till misstankarna.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här