Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

ARLÖV 2020-01-22 
Polis och avspärrningar på en gångväg i centrala Arlöv efter att en man i 40-årsåldern hittats knivskuren. 
Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090 Bild: Johan Nilsson/TT
ARLÖV 2020-01-22 Polis och avspärrningar på en gångväg i centrala Arlöv efter att en man i 40-årsåldern hittats knivskuren. Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090 Bild: Johan Nilsson/TT

Pistolman gripen vid centralen i Halmstad

Polisen larmades under söndagseftermiddagen till centralstationen i Halmstad sedan en person slagit larm om att en man hade mantlat en pistol.

Det första larmet itll polisen kom vid halv tre på söndagseftermiddagen. En inringare hade då sett hur en man hade mantlat en pistol vid centralstationen.

Polis åkte till platsen, men innan man var framme kom ytterligare ett samtal. En ny inringare hörde då av sig och uppgav att en man med ett pistolliknande föremål hade sparkat en kvinna.

När polisen kom fram till platsen kunde man snabbt lokalisera och gripa en misstänkt gärningsman. Det visade sig då att pistolen i fråga var en soft air gun. Efter förhör med vittnen till händelsen konstateras det att mannen har varit hotfull mot i alla fall en person samt ofredat en kvinna.

Mannen, som är i 40-årsåldern, misstänks nu för grovt olaga hot, ofredande och narkotikabrott. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats fysiskt.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här