Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Personbil voltade på riksväg 25

På måndagskvällen larmades räddningstjänst och ambulans till en singelolycka på riksväg 25. En personbil voltade och föraren tittades till av ambulanspersonal.

Olyckan inträffade strax innan klockan åtta på måndagskvällen mellan Skedala och Simlångsdalen. En personbil med en person i ska ha voltat på väg 25 i höjd med Marbäck.

– Det är en singelolycka och en personbil som ska ha voltat, den står på alla fyra hjulen men hur olyckan har gått till vet vi inte i nuläget. Men mannen som körde var ute när vi kom fram och ambulanspersonalen tittar till honom nu, sa Mats Rydberg, inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad, kort efter larmet..

Trafiken påverkades under tiden arbetet på vägen pågick och ett körfält fick spärras av till omkring klockan 21 innan det åter gick att ta sig fram.

Mats Rydberg uppger att läget på plats ska vara lugnt i övrigt.

– Mannen verkade mest chockad men jag har inga mer uppgifter om skadeläget i övrigt. Men där var inget skräp på vägen och inget läckage från bilen. Vi får se hur länge vi blir kvar där. Det kan hända vi får hjälpa till vid en eventuell bärgning, säger Mats Rydberg.

Senare på kvällen meddelar polisen att föraren klagade på ryggsmärtor men behövde inte följa med ambulansen. Polisen skriver också att det finns ingen misstanke om något brott i samband med olyckan.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här

 

Ladda ner vår nyhetsapp!
1. Sök på ”Hallandsposten” i App Store eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet!