Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
En olycka i rondellen vid Vallås orsakar stopp i trafiken. Två personbilar uppges vara inblandade, men det är oklart om någon kommit till skada. Bild: Casper Johansson

Olycka på Växjövägen stoppade trafiken

Under lunchtid var det svårt att komma fram på Växjövägen, i höjd med infarten mot Vallås, efter ytterligare en trafikolycka. En personbil uppges ha blivit påkörd bakifrån och det oklart och någon människa kommit till skada.

Räddningstjänsten hade precis avslutat arbetet med förmiddagens trafikolycka på Laholmsvägen när det strax före klockan 12 kom ett nytt larm om en olycka i rondellen vid Växjövägen-Fyllebrovägen.

Läs mer: Stor trafikpåverkan på Laholmsvägen efter olycka

– Det är två bilar inblandade med en person i varje bil, men jag vet inget om skadeläget. Det ena bilen har blivit påkörd bakifrån i rondellen, berättade räddningstjänstens inre befäl Andreas Karlsson kort efter larmet kom.

Under en knapp timme var framkomligheten begränsad på Växjövägen och trafiken leddes om. Vid 13-tiden var båda bilarna bärgade och trafiken kunde börja rulla igen.

– Ambulanspersonalen har tittat till de inblandade personerna men jag vågar inte svara på om de behövde föras till sjukhus, säger Andreas Karlsson.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här