En olycka i rondellen vid Vallås orsakar stopp i trafiken. Två personbilar uppges vara inblandade, men det är oklart om någon kommit till skada.
En olycka i rondellen vid Vallås orsakar stopp i trafiken. Två personbilar uppges vara inblandade, men det är oklart om någon kommit till skada. Bild: Casper Johansson

Olycka på Växjövägen stoppade trafiken

Under lunchtid var det svårt att komma fram på Växjövägen, i höjd med infarten mot Vallås, efter ytterligare en trafikolycka. En personbil uppges ha blivit påkörd bakifrån och det oklart och någon människa kommit till skada.

ANNONS
|

Räddningstjänsten hade precis avslutat arbetet med förmiddagens trafikolycka på Laholmsvägen när det strax före klockan 12 kom ett nytt larm om en olycka i rondellen vid Växjövägen-Fyllebrovägen.

Läs mer: Stor trafikpåverkan på Laholmsvägen efter olycka

– Det är två bilar inblandade med en person i varje bil, men jag vet inget om skadeläget. Det ena bilen har blivit påkörd bakifrån i rondellen, berättade räddningstjänstens inre befäl Andreas Karlsson kort efter larmet kom.

Under en knapp timme var framkomligheten begränsad på Växjövägen och trafiken leddes om. Vid 13-tiden var båda bilarna bärgade och trafiken kunde börja rulla igen.

ANNONS

– Ambulanspersonalen har tittat till de inblandade personerna men jag vågar inte svara på om de behövde föras till sjukhus, säger Andreas Karlsson.

ANNONS