Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Nästa vecka påbörjas arbetet med den nya motionsslingan i Tylösand. Enligt prognos ska arbetet vara färdigt i början av november. Bild: Halmstads kommun

Nu får Halmstad en ny belyst motionsslinga – i Tylösand

Halmstads kommun ska nu påbörja arbetet med en ny motionsslinga i Tylösand – i området kring Norra banan på Halmstad Golfklubb.

Den nya motionsslingan blir två kilometer lång. Slingan kommer att belysas så att den är inbjudande även under dygnets mörka timmar, enligt kommunen.

Motionsslingans start och mål ska ligga vid Kungsvägen. På platsen kommer det även att anläggas en mindre parkering och ett utegym.

”Det känns verkligen roligt att vi kan anlägga en ny motionsslinga just här. 2018 fick vi montera ned en populär motionsslinga vid Trottaberg, nu kan vi äntligen bjuda in till en ny i närområdet. Närheten till vår nya stadsdel Ranagård är också ett plus”, säger Anneli Bylander, projektledare på teknik- och fritidsförvaltningen, i ett pressmeddelande.

Arbetet med den nya slingan inleds under nästa vecka och beräknas vara färdigt i början av november. Största delen av slingan utgörs av redan befintlig grusväg.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här