Under lördagsnatten kunde polisen gripa en man som är misstänkt för misshandel.
Under lördagsnatten kunde polisen gripa en man som är misstänkt för misshandel. Bild: Linus Kamstedt Lindholm

Misstänkt greps efter kort språngmarsch

Efter en kort språngmarsch kunde polisen under lördagsnatten gripa en man som pekats ut som misstänkt för en misshandel. Tidigt på morgonen skedde även ett inbrott ur en bil där två personer låg och sov.

ANNONS
LocationStorgatan||

Det var strax efter halv två natten mot lördagen som en man påkallade en polispatrulls uppmärksamhet. Han berättade att han hade blivit misshandlad av en annan person på Storgatan och visade upp en sprucken läpp.

Offret, som är i 25-årsåldern, kunde dessutom peka ut den misstänkte. Han befann sig nämligen fortfarande i närheten och polisen kunde efter en kortare språngmarsch gripa honom.

Mannen fick följa med polisen för fortsatt utredning. Han uppges vara i 30-årsåldern och misstänks nu för misshandel.

Lite senare samma natt fick polisen ett nytt ärende på sitt bord gällande Halmstad. Enligt anmälan ska en handväska ha stulits ur en bil i vilken två personer låg och sov.

ANNONS

Bilen stod parkerad på Styrmansgatan och klockan var strax efter fyra när en man cyklade förbi, krossade en ruta och grabbade tag i väskan. Mannen cyklade sedan från platsen och polisen har i nuläget inte lyckats gripa någon för stölden.

– Han hade säkert spanat på bilen ett tag. Ska man sova i bilen ska man nog åtminstone se till att inte ha stöldbegärligt gods liggande synligt, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson.

ANNONS