Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Man sparkad i ansiktet i Halmstad

En man blev sparkad och slagen i ansiktet i centrala Halmstad på fredagskvällen. Under natten mot lördagen inträffade det även andra polisiära ärenden i kommunen i form av ett inbrott och ett rattfylleri.

En man i 55-årsåldern blev vid 22-tiden på fredagskvällen sparkad och slagen i ansiktet av en annan man på Vallgatan i Halmstad. Offret fördes till sjukhus med skallskador. Med hjälp av vittnesuppgifter kunde en misstänkt gärningsperson, en man i 25-årsåldern, gripas i närheten. Mannen är misstänkt för grov misshandel.

Vid 03-tiden larmades polisen om att någon brutit upp en altandörr till en bostad i Simlångsdalen. Väl inne har personen försökt bryta upp ett vapenskåp utan att lyckas. Det är oklart om något stulits. En teknisk undersökning ska göras under lördagen och det har gjorts en anmälan om stöld genom inbrott.

Vid 03.45-tiden stoppades en bil på Kristinehedsvägen i Halmstad för kontroll. Föraren var en man i 25-årsåldern som saknade körkort. Mannen blåste blåste positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen togs med för provtagning, och misstänks för grov olovlig körning och grovt rattfylleri.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här

 

Ladda ner vår nyhetsapp!
1. Sök på ”Hallandsposten” i App Store eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet!