Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
En man fördes till sjukhus på fredagseftermiddagen efter att flera män trängt in i hans bostad och misshandlat honom.
En man fördes till sjukhus på fredagseftermiddagen efter att flera män trängt in i hans bostad och misshandlat honom.

Man skars blodig vid mordförsök på Nyhem

En man fördes till sjukhus utan livshotande skador efter han angripits av flera män på fredagseftermiddagen i sin bostad på Nyhem.

Polisens larmades till platsen efter att SOS fått in larm om händelsen och i sin tur larmat ut ambulans. I lägenheten i ett flerfamiljshus på ABC-gatan hittades en man som beskrivs ha blivit misshandlad.

Mannen blödde och var stickskadad.

– Händelsen är rubricerad som försök till mord, alternativt grov misshandel. Det beror på omständigheterna och sättet som det genomförts och hur det kunde ha drabbat. Nu blev inte skadorna livshotande, men det är ändå så händelsen rubriceras, utifrån skador och omständigheter, säger polisens presstalesperson Anna Göransson.

Avspärrat

– Vi håller brottsplatsen, den här lägenheten och trapphuset i flerfamiljshuset avspärrat och ska utföra en kriminalteknisk undersökning så fort det är möjligt, fortsätter hon.

Den stickskadade mannen anträffades strax före klockan 15, han fördes med ambulans till sjukhus. Skadorna bedömdes på plats som att de inte var livshotande. Enligt uppgift till polisen ska flera okända personer ha tagit sig in i mannens lägenhet och i samband med det misshandlat honom.

Inget känt motiv

Något motiv till överfallet är inte känt.

Utöver att brottsplatsen är avspärrad kommer polisen att genomföra dörrknackning i området för att samla in information och eventuella iakttagelser från vittnen till händelsen. Ingen person är ännu gripen eller misstänkt för brottet.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här