Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Polisen jagar en yxbeväpnad rånare efter att en jourbutik på Pilefeltsgatan blivit utsatt för ett rån på tisdagskvällen. Bild: Läsarbild
Polisen jagar en yxbeväpnad rånare efter att en jourbutik på Pilefeltsgatan blivit utsatt för ett rån på tisdagskvällen. Bild: Läsarbild

Man rånade butik med yxa

En jourbutik på Pilefeltsgatan i Halmstad blev utsatt för ett rån på tisdagskvällen. Gärningsmannen ska ha kommit över en okänd summa kontanter. Ingen person är gripen.

Det var vid 20.40 på tisdagskvällen som larmet kom till polisen. En jourbutik på Pilefeltsgatan i Halmstad hade blivit utsatt för ett rån.

– Det var en man, beväpnade med yxa, som kom in i butiken. Han ska ha drämt yxan i disken och krävt att få pengar, säger Peter Adlersson polisens presstalesperson.

Flera polispatruller skickades till platsen och under kvällen sökte man av området med hund. Man har ännu inte kunnat anträffa någon misstänkt gärningsperson, meddelar polisen på onsdagsmorgonen.

– Ärendet rubriceras som grovt rån. Enligt de uppgifter jag har ska gärningsmannen ha fått med sig kontanter, med det är oklart hur mycket det rör sig om, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisen.

Ingen person ska ha blivit skadad vid rånet.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här

 

Ladda ner vår nyhetsapp!
1. Sök på ”Hallandsposten” i App Store eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet!