Polisen larmades till en lägenhet med anledning av en misstänkt misshandel
Enligt polisen finns det bra uppgifter om den misstänkta gärningsmannen, men ingen är än så länge gripen. Bild: Johan Nilsson/TT

Man knivskuren och slagen med batong

Under natten till torsdag larmades polisen till en lägenhet på Andersberg med anledning av en misstänkt misshandel. En man i 30-årsåldern ska ha blivit slagen med batong och skuren med kniv av en annan man.

ANNONS
LocationAndersberg||

Mannen som blivit misshandlad ska själv ha larmat polisen. När patrullen anlände till platsen var dock den misstänka gärningsmannen borta och än har ingen gripits.

– Målsägaren vet väl vem den här personen är, men vi har inte hittat honom än, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

Målsägaren blev undersökt av ambulanspersonal på plats och enligt polisens uppgifter ska han enbart fått lindriga skador.

– Han fick ett batongslag och även en lättare knivskada på axeln, berättar Adlersson.

Det är vanligt att misshandel med tillhygge utreds som grov misshandel. I det här fallet är ärendet initialt rubricerat som misshandel av normalgraden.

ANNONS

– Det kan naturligtvis bli grov misshandel också. I det här fallet var det lindriga skador men vi får se vad utredningen leder till. Just nu är ärendet skrivit som misshandel vad jag kan se, säger Adlersson.

ANNONS