Jubel: ”Drömmen är att starta en italiensk restaurang"

Sebastian Atas och Victor Sjöström är båda väletablerade låtskrivare och musikproducenter. Men du känner dem nog bättre som ”Jubel” – en duo från Halmstad, kända för monsterhiten ”Dancing in the moonlight” med otroliga 170 miljoner streams på Spotify. I framtiden lovar de att starta egen restaurang i Halmstad.

ANNONS
|

Duon ”Jubel” är uppvuxna i Halmstad men bor idag i Stockholm. Dock lovar de att de kommer att komma tillbaka, kanske som restauratörer.

"Alla vänner och familjen är ju kvar så jag vill kunna ha ett boende i Halmstad också i framtiden. Det är glädje när jag tänker på Halmstad, hundra procent sommar. Det känns lite instängt i Stockholm", säger Victor Sjöström och fortsätter:

"Drömmen är att starta en italiensk restaurang när vi flyttar hem för att få lite bättre liv i stadskärnan. Ni är snart välkomna till Sebastians och Victors restaurang."

Jubel har i sin musik förknippats med positiva låtar och sommaren, något som kanske ligger i Halmstad-arvet resonerar Sebastian.

ANNONS

"Jag tror att vi är skolade i traditionen från exempelvis Gyllene Tider och Per Gessle. Vi har alltid velat göra musik som man blir glad av. Som känslomänniska påverkar musiken mycket och därför lyssnar jag sällan på deppig musik."

Lyssna på tidigare avsnitt i podden här.

ANNONS