Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

HP:s nya sajt är i gång

Välkommen till Hallandspostens nya, moderna, responsiva sajt.

Under tisdagsförmiddagen genomförde Hallandsposten en digital uppfräschning när den nya, responsiva, sajten lanserades. Att sajten är responsiv innebär att den automatiskt anpassar sig efter den enhet – smartphone, dator eller surfplatta – som läsaren använder sig av.

Som HP tidigare har berättat syns det tydligt i statistiken att allt fler väljer att ta del av nyheterna genom mobilen, och det är också därför som HP nu bygger om sajten.

– Eftersom vi tror att de flesta kommer att läsa i mobilen i framtiden så är sajten byggd för att passa allra bäst där, sade HP:s chefredaktör Viveka Hedbjörk förra veckan.

Att byta sajt är ett omfattande arbete, där alla gamla texter och bilder måste föras över från det gamla systemet till det nya. Dessutom är det ett helt nytt arbetsverktyg för medarbetarna i HP-huset. Vi ber därför er läsare att ha överseende med eventuella barnsjukdomar på nya hallandsposten.se.

Är det något du undrar över? Ta en titt på faktarutan med frågor och svar här bredvid. Om du inte hittar svaret på din fråga där är du välkommen att skicka ett mejl till [email protected] så ska vi försöka hjälpa dig så snart vi kan.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här