Elisabeth Haglund, vd på Hotel Tylösand, visar upp nybyggnaden.
Elisabeth Haglund, vd på Hotel Tylösand, visar upp nybyggnaden. Bild: Joakim Kullberg

Hotel Tylösand utsett till lyxigaste spahotellet i Sverige

Bli inspirerad. Eller egentligen den engelska motsvarigheten – be inspired – det var ledorden när Hotel Tylösand totalrenoverade. Ett koncept som verkar funka. Nu har hotellet utsetts till Sveriges lyxigaste spahotell.

ANNONS
LocationTylösand||

Det är inte första utmärkelsen som regnat ned över Hotel Tylösand. De har genom åren fått äran att ta emot priser från flera olika håll. Den här gången var det i den prestigefyllda tävlingen World Luxury Hotel Awards som Hotel Tylösand fick ta emot medalj av ädlaste valör i kategorin ”Best Luxury Spa hotel 2018”.

– Ända sedan mitten av 90-talet har vi medvetet förvandlat Hotel Tylösand till ett hotell med flera olika spetskompetenser, säger Elisabeth Haglund, vd på Hotel Tylösand.

Hotellet har varit populärt och stått sig väl i konkurrensen både i Sverige och Norra Europa under ett antal år. Därför var det lite extra nervöst eftersom man tagit ut svängarna en del vid senaste totalrenoveringen 2015. Allt utifrån hotellets måtto, be inspired, och inspirerade, eller i alla fall nöjda verkar ju hotellets gäster bli.

ANNONS
ANNONS