Cecilia Alvbring.
Cecilia Alvbring.

Hon bloggar om det stora äventyret

Cecilia Alvbring ska cykla världen runt och bloggar på hallandsposten.se.

ANNONS
|

Följ bloggen här!

Vem är du?

– Jag är född och uppvuxen i Halmstad, men sedan jag var 20 år har jag bott i Los Angeles, Falun och Stockholm. Jag kände att det var dags för en förändring så först ska jag cykla jorden runt med start i juni 2015, men destinationen är Halmstad där jag planerar att bosätta mig.

Varför ska du ge dig på denna tuffa utmaning?

– Jag kände att livet måste ha mer att erbjuda än att bara jobba och göra exakt samma som alla andra hela tiden. Jag vill utmana mig själv på sätt jag aldrig gjort förut, och verkligen få känna att jag lever min dröm.

ANNONS

Vilket land ser du mest fram emot att besöka?

– Nya Zealand! Det har alltid varit ett land jag drömt om att åka till, så därför planerar jag att tillbringa extra lång tid där för att verkligen hinna få se och uppleva allt det har att erbjuda.

Hur förbereder du dig?

– Långa cykelturer i motvind i Halland är det bästa både för benen och pannbenet. Annars förbereder jag mig genom att umgås med min familj så mycket som möjligt innan avresan, och njuter av att sova i en riktig säng.

Vad ska du blogga om?

– Jag ska blogga om mina förberedelser inför resan och sedan alla upplevelser jag får längs med vägen, äventyren jag är med om och människorna jag möter. Läsarna får följa med både i medgång och motgång. Det kommer att bli mycket känslor, det lovar jag!

Läs även: Cecilia ska ta sig jorden runt med sin cykel

ANNONS