Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Johanna Fornell Olsson och Ida Fornell tävlar i kväll i TV4:s nya underhållningsprogram Drömpyramiden med Rickard Sjöberg som programledare. Bild: Dennis Olsson

Halmstadsystrar tävlar om miljonvinst

I fredagskväll kunde vi se ystra Fyllingebor ta del av miljonvinster i tv-programmet Postkodmiljonären. Ikväll kan det vara dags för ett nytt guldregn över Halmstad. Systrarna Johanna Fornell Olsson och Ida Fornell är huvudpersoner i premiären av TV4:s nya tävlingsprogram Drömpyramiden.

I den nya lördagsunderhållningen får tävlande möjlighet att vinna drömvinster, som valts ut av nära och kära. Vinsterna döljer sig i 15 containrar som ställts upp som en pyramid. Genom att svara rätt på frågor kan man klättra i pyramiden och nå de finaste priserna på toppen.

Premiärprogrammet sänds i kväll, den 7 januari, och först ut är Halmstadsystrarna Ida och Johanna. Ida bor numera i Helsingborg, men Johanna är kvar i Halmstad.

– Vi har gjort mycket tillsammans genom åren, men det här toppade faktiskt allt och var fantastiskt roligt. Vi kompletterar varandra bra, fast Ida höll nog huvudet mer kallt än vad jag gjorde, berättar Johanna Fornell Olsson.

Både Johanna och Ida arbetar som undersköterskor, i Halmstad respektive Helsingborg, och har många drömmar som de gärna vill se gå i uppfyllelse.

– Vi får inte tala om hur det gick i förväg, men jag kan säga att vi är nöjda. Jag inser nu att det är en helt annan grej att tävla på riktigt, än att sitta hemma i tv-soffan och titta på. Då kan man ju allt. Vi fick flera frågor som vi egentligen kunde, men där hjärnan stod helt stilla. Det är ju lite pinsamt, men det får vi bjuda på, säger Johanna Fornell Olsson.