Martin Möllborn, säljchef på Hallandsposten tillsammans med Pia Eurenius, från Röda Korset och Jonas Gustavsson, medierådgivare på Hallandsposten.
Martin Möllborn, säljchef på Hallandsposten tillsammans med Pia Eurenius, från Röda Korset och Jonas Gustavsson, medierådgivare på Hallandsposten. Bild: Roger Larsson

Hallandsposten skänker pengar till Röda korset

Tillsammans med sina kunder har Mediehuset Hallandsposten samlat ihop 34 320 kronor, som i dag räcktes över till Röda Korset.

ANNONS
|

Organisationen Röda Korset finns över hela världen och ämnar att hjälpa utsatta människor i kriser, krig och naturkatastrofer.

Arbetet finansieras till nästan hälften av gåvor, främst från privatpersoner, men även från myndigheter och offentliga organ.

Under dagen räckte Mediehuset Hallandsposten över 34 320 kronor, som de tillsammans med kunder har samlat ihop.

–Det finns flera lokala verksamheter som gör väldigt fina insatser inom olika områden som bör uppmärksammas betydligt mer. Vi på Mediehuset Hallandsposten är stolta över att tillsammans med våra kunder kunna skänka över 34.000 kr till Röda korset och därmed kunna bidra till den hjälp de ger till behövande och utsatta människor, säger Martin Möllborn, säljchef på Hallandsposten.

ANNONS

Exakt vad pengarna kommer gå till har Röda Korset inte bestämt, antingen blir det ett globalt eller lokalt ändamål.

– Vi kan fastslå att pengarna kommer gå till något gott! Vi blev så överraskade och glada och kan verkligen göra skillnad med den här gåvan, berättar Mikael Coyet, ordförande för Röda Korset i Halmstad.

LÄS MER:Han jobbar för att minska självmorden: ”Extra viktigt efter detta året”

ANNONS