Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

1/4

Höbalar orsakade trafikolycka på E6

Det är för tillfället stopp på E6 i norrgående riktning strax söder om norra infarten i Halmstad. Två personbilar är inblandade i en trafikolycka som ska ha skett till följd av höbalar som ramlat ner på vägbanan.

Vid 15:15-tiden kom larmet om en trafikolycka på E6 i norrgående riktning strax söder om norra infarten i Halmstad. En stund före att olyckan inträffade ska ett annat fordon ha tappat höbalar ner på vägbanan som misstänkts ha legat till orsak för olyckan. Enligt räddningstjänsten har inga allvarliga personskador rapporterats.

–Ett fordon strax före ska ha tappat höbalar ner på vägbanan. Vi misstänker att bilarna bromsade in för höbalarna och att det orsakade olyckan, sa Mats Rydberg, inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad.

Räddningstjänsten har spärrat av körbanan i norrgående riktning strax söder om E6:an. De har ingen prognos än över hur länge körfältet kommer vara avspärrat. Vägverket är på väg till platsen för att ta hand om höbalarna.

Körfälten öppna igen

Vid 16:20-tiden hade räddningstjänsten nu lämnat platsen och trafiken har släppts på igen. Fyra av de sex personerna som färdades i bilarna har fått åka till sjukhuset med lindrigare skador.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här