Den 28 november, mellan klockan 10 och 12, kan den som är intresserad av Halmstads nya översiktsplan få sina frågor besvarade, på kommunens Facebooksida.
Den 28 november, mellan klockan 10 och 12, kan den som är intresserad av Halmstads nya översiktsplan få sina frågor besvarade, på kommunens Facebooksida. Bild: Jari Välitalo/HP Arkiv

Fråga ut kommunen om framtidens Halmstad

Har du synpunkter på utvecklingen av Halmstad? På lördag kan du ställa dina frågor under kommunens direktsända dialogmöte.

ANNONS
|

Den 28 november, mellan klockan 10 och 12, kan du som är intresserad av framtidens Halmstad få svar på dina funderingar.

Med anledningen av den pågående pandemin har kommunen ställt om till digitala dialogmöten, i stället för att träffa invånarna fysiskt.

På mötet ska förslaget till ny översiktsplan, Framtidsplan 2050, presenteras. Planen tar höjd för 150 000 invånare år 2050 och pekar ut vilka områden i kommunen som ska växa mest – och minst.

Dialogmötet sänds på kommunens Facebooksida, som du når via den här länken. Det blir både föredrag och frågestund. Medverkande är Jonas Bergman (M), kommunstyrelsens ordförande samt projektledarna Annika Hansson, Anna Winnberg och Catrine Karlsson.

ANNONS

Mer information om den nya översiktsplanen hittar du i artiklarna nedan eller på kommunens hemsida.

LÄS MER: Sex orter ska växa kraftigt i Halmstads nya plan

LÄS MER: Grönt ljus för översiktsplanen – efter 45 ändringsförslag

LÄS MER: Medborgare, var med och påverka framtidens Halmstad (Ledare)

LÄS MER: Så vill politikerna att Halmstad ska se ut 2050

ANNONS