Villan i Frösakull.
Villan i Frösakull.

Fabrikör tar över Ljungbergs lyxvilla

Fredrik Ljungbergs villa i Frösakull är såld. Köparen driver en metallindustri i Småland och är redan väl förtrogen med området kring nya bostaden.

ANNONS
|

Förre fotbollsstjärnan Fredrik Ljungberg har börjat tömma sin exklusiva villa. De nya ägarna har möjlighet att tillträda huset redan nu i helgen.

När villan lades ut till försäljning uppgavs försäljningspriset ligga närmare 20 miljoner kronor. Hur det gick med den saken är fortfarande oklart.

Mäklaren som sålde huset, Leif Otterström, avslöjar inga detaljer kring affären före tillträdet.

Klart är dock att köparen, som leder en metallindustri i Småland, redan är väl förtrogen med områden han kommer att bo i. Han är skriven på en adress ett stenkast bort.

Så utöver det utmärkta läget intill hela Sveriges mest omtalade badstränder var det av allt att döma villans exklusiva utformning som lockade till köp.

ANNONS

När fastigheten annonserades ut beskrevs sexrumsvillan som en ”designad drömvilla, för den som önskar sig allt och lite till.” Med gästhus, insynsskyddad tomt och egen pool ger villan möjlighet till ”ett härligt sällskapsliv”.

Inför försäljningen framhölls också att bostaden innehöll genomgående högklassiga material- och teknikval i stram design med påtaglig känsla av högsta kvalitet och funktion.

ANNONS