Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Ingvar Karmhed/TT/arkiv

Djurklinik i Halmstad bäst i Sverige

Klockan tolv presenterade Svensk Djursjukvård vilken av 197 nominerade kliniker som kammat hem priset som Bästa djurklinik i Sverige 2019. Vinnaren finns i Halmstad.

”Det känns stort och är verkligen en ära, jag blir helt mållös”, säger Marie Hansson, klinikchef, veterinär och delägare på Vettris Flygstaden, i ett pressmeddelande.

Halmstadkliniken presenterades som vinnare under fredagen. Det är fjärde året i rad som branschorganisationen Svensk Djursjukvård delar ut utmärkelsen.

”Vi har en tydlig filosofi som säger att vi ska vara omtänksamma mot djuren och deras ägare, men också mot varandra – något jag tror både syns och känns när man kommer in till oss”‚ säger Marie Hansson från Vettris i pressmeddelandet.

Fakta: Så har det gått till

197 kliniker nominerades

Nästan 1 000 djurägare, medarbetare och andra nominerade till årets djurklinik mellan 28 januari och 7 februari via nomineringssidan på svenskdjursjukvard.se

Juryn utsåg fem finalister

Juryn gick igenom nomineringarna. De kliniker med bäst nomineringar fick möjlighet, till juryn, att utveckla hur de lever upp till Gröna arbetsgivares värdegrund. De fem som bäst kunde redogöra för detta har gått vidare till finalomgången.

Öppen röstning

Röstningen öppnade 13 mars och stängdes 20 mars. Under röstningsperioden fick alla chansen att rösta på sin favorit av de fem finalisterna. Kliniken med flest röster tar hem utmärkelsen Årets Djurklinik 2019.

Källa:

Svensk djursjukhusvård

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här