Den 23 april i historien - Detta hände i Halmstad då

Har du fem minuter över, är lite Halmstadnostalgisk och trött på texter som handlar om coronapandemin? Då är du i målgruppen för den här artikeln. Välkommen!

ANNONS
|

Det kan vara skönt att påminnas om ibland: det fanns ett liv innan pandemin. Och det kommer att finnas ett efter. Där, jag sa det.

Som prenumerant på Hallandsposten har du fri tillgång till vårt digitala arkiv. Där kan du läsa våra tidningar från 1907 och framåt. Det kan faktiskt vara uppfriskande att göra ibland. Då påminns man om att man inte alltid haft full koll på vad Astra Zeneca och Moderna är. Sprit var inte främst handsprit, och avstånd kanske mest var något som var nödvändigt för att undvika en olycka i trafiken.

Den 23 april - en vanlig dag som idag - kanske du 2003 funderade över hur Kommunals storstrejk skulle påverka dig. 2006 kanske du funderade över om du gillade Halmstads sprillans nya landmärke - Stadsbiblioteket. Och 2019 kanske du var orolig över huruvida HBK någonsin skulle göra comeback i Allsvenskan.

ANNONS

Vi har samlat alla förstasidor och de främsta nyheterna från just den här dagen - den 23 april - i historien (från år 2000 och framåt i alla fall, resten kan du titta efter i arkivet själv om du får feeling). Läs, minns - och påminns om att det snart kommer vara vardag igen. Och är det något annat du hellre skulle vilja söka efter i arkivet? Gå in på e-tidningen och klicka dig in i arkivet!

2020: Jennie Vidal trivs bra på nya jobbet efter ett omtumlande år

ANNONS