Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/1

Charlotte Svensson tar över som HR-direktör

Halmstads kommuns nya HR-direktör heter Charlotte Svensson. Hon har arbetat med HR i flera år och haft liknande tjänster på andra kommuner.

Den nuvarande HR-direktören på Halmstads kommun, Annika Vannerberg, ska gå i pension och den 1 december tillträder Charlotte Svensson.

I bagaget har Charlotte Svensson erfarenhet som HR-chef inom Simrishamns och Svedala kommuner. Senast arbetade hon som senior konsult inom HR-området på företaget Wise Consulting.

– Detta är ett stort förtroende och jag känner stor ödmjukhet inför uppdraget som HR-direktör i Halmstads kommun. Jag har i mina tidigare uppdrag arbetat med verksamhetsutveckling med fokus på människor och organisation. Halmstad befinner sig på en spännande utvecklingsresa vilket ställer stora krav på ledarskap och verksamhetsutveckling. Detta i kombination med kommunens långsiktighet, värderingar och stora ambitioner gör att det känns som ett spännande sammanhang och uppdrag, säger Charlotte Svensson i ett pressmeddelande.

HR-direktör eller HR-chef är enkelt uttryckt samma sak som personalchef. HR står för human resources. Att vara HR-direktör innebär att ha funktionsansvar för HR-frågorna i hela kommunkoncernen. Charlotte Svensson kommer att leda HR-avdelningen på kommunledningsförvaltningen.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här