Boende hos mc-gäng döms

Mannen bodde i Bandidos klubblokal. Nu döms han för narkotikabrott efter att polisen ovetande hälsat på i hans hem.

ANNONS
|

Polisen var på adressen i Halmstadi ett helt annat ärende tidigare i årnär de träffade på mc-klubbens inneboende. Poliserna på platsfattade snartmisstankar om att mannen var narkotikapåverkad. Det hittades även tio narkotikaklassade tabletter som nu leder till en fällande domför narkotikabrott efter tillslaget på adressen.

Mannenhar i förhör och under rättegången mot honom hävdat att han inte är ensam om att vara skriven i klubblokalen, som används av Bandidos MC. Han säger, enligt domen,att det inte riktigt är hans bostad, men han är skriven och bor där. På grund av att det är en föreningslokal så är det många som kommer och går på adressenoch det kan ha varit någon av dem som ha lämnat efter sig tabletter, enligt mannen som ocksåtyckeratt det är underligt att han testade positivt för narkotika eftersom han inte tar mediciner eller använder droger.

ANNONS

Men det är ingen annan skriven på adressen och det finns ingen anledning att ifrågasätta provresultatet bedömer tingsrätten som dömer mannen för två fall av ringa narkotikabrott. Straffet blir 45 dagsböter.

ANNONS