Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

1/4

Blodigt överfall på stationen i Halmstad

En ung man slogs blodig med en glasflaska vid 16.40-tiden på gångbron vid Halmstad station.

En ung man slogs blodig med en glasflaska vid 16.40-tiden på gångbron vid Halmstad station. Vittnen uppger att det var tre gärningspersoner som utförde misshandeln. Gärningspersonerna sågs sedan springa från platsen.

– Vi hörde ett rop på hjälp och då såg vi hur de höll honom ut över rälsen och slog honom med en glasflaska, säger ett vittne.

De sprang då upp för trapporna för att hjälpa offret och ringde direkt en ambulans som var på plats kort senare. Offret blödde från huvudet och armen men var vid medvetande när ambulansen kom till platsen. Den unga mannen fördes sedan till sjukhus för skadorna.

Polisen uppger att offret och förövarna kände varandra sedan tidigare och att offret inte velat prata med polisen.

– Han har klart för sig vad som har hänt och varför men var inte så sugen på att berätta om det för polisen, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

Polisen har upprättat en anmälan om misshandel men Stefan Gustafsson har inga större förhoppningar om att gripa gärningsmännen.

– Vi har bara en person att prata med och det är den skadade som inte vill prata med oss. Jag tror inte att händelsen kommer att nå någon rättssal, avslutar han.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här