Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/2

Badhuset sänker priserna

När Halmstad arena bad byggs om för de yngsta sänks entréavgifterna. Äventyrsbassängen stängs helt, men som kompensation öppnar Brottet redan i maj.

Under våren och början av sommaren bygger Halmstads kommun en ny barnavdelning på Halmstad arena bad. Det innebär att äventyrsbassängen hålls stängd mellan den 17 april och 3 juli.

– För att kompensera våra besökare sänker vi entréavgifterna under byggtiden och erbjuder våra kunder med årskort, klippkort eller autogiro en månads gratis förlängning eller möjlighet att frysa kortet under byggtiden, säger Izabela Topalovic, enhetschef för Halmstad arena bad, i ett pressmeddelande.

Den 25 meter långa motionsbassängen och aktivitetsbassängen är öppna som vanligt. Under byggtiden blir det lägre entréavgifter i det kommunala badhuset.

Ett enkelbad för vuxen kommer att kosta 55 kronor, vilket innebär en prissänkning med 20 kronor. Enkelbad för ungdomar kostar 40 kronor under byggtiden, en prissänkning med 15 kronor. 

En annan kompensation för att äventyrsbassängen stänger är att Simstadion Brottet öppnar tidigare än vanligt, redan den 15 maj.

Småbarnsområdet, som gränsar till äventyrsbassängen, kommer bland annat att utrustas med en minirutschkana, plaskytor, flytleksaker och ett vattenparaply.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här