Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vill vara med. Arnold Gustavsson lämnade SPI 2016, men kan nu tänka sig att återvända, åtminstone mandatperioden ut. Bild: UllaMi Nyhuus-Wirén

Även Arnold vill hjälpa SPI

Även Arnold Gustavsson, tidigare SPI-veteran och numera politisk vilde, är redo att ställa upp om SPI Välfärden i Halmstad behöver en tillfällig styrelse.…– Jag hjälper gärna till om jag kan, säger han.

Som Hallandsposten avslöjade i går så kan hela den lokala styrelsen av SPI Välfärden komma att uteslutas ur partiet. Detta efter att ledamöterna planerat ett lokalt namnbyte till Trygghetspartiet och att ta med sig partikassan dit.

Partiledaren Göran Dandelo sa sig ha förhoppningar om att både Arnold Gustavsson och Bo Fridolph i så fall återvänder till SPI och ingår i en interimsstyrelse. 

– Jag har inte fått frågan, men vill gärna hjälpa till. Uppdraget blir då att ta fram en ny riktig styrelse. Jag är själv 85 år och kommer bara vara kvar inom politiken mandatperioden ut, säger Arnold Gustavsson.

Även Bo Fridolph har uppgett för HP att han är villig att komma tillbaka till SPI Välfärden. Han lämnade lokalavdelningen så sent som i februari och är sedan dess politisk vilde i kommunfullmäktige.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här

 

Ladda ner vår nyhetsapp!
1. Sök på ”Hallandsposten” i App Store eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet!