Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Två personbilar körde ner i diket kort tid efter varandra

Räddningstjänsten fick på måndagskvällen rycka ut till två olyckor kort efter varandra när personbilar kört ner i diket i halkan.

Vid klockan tjugo i sex på söndagskvällen kom larmet om en singelolycka på motorvägsavfarten i höjd med Falkenbergs centrum. På avfarten i norrgående riktning körde en bil av vägen och räddningstjänsten fick larmas ut för att assistera, ingen person kom till skada i olyckan och vägen kunde kort efteråt trafikeras som vanligt.

Bara tio minuter senare kom ett larm om en ny singelolycka när en personbil kört ner i diket på riksväg 26 norr om Hyltebruk.

– Där är en olycka med en personbil som har gått av vägen och landat på taket. Två personer inblandade varav en person klagar på nacksmärtor men jag har inga övriga skadeuppgifter där, säger Peter Stened, inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad.

Räddningstjänsten var vid tjugo över sex kvar på platsen men tio i sju meddelar trafikverket att det åter råder full framkomlighet på platsen.

Troligtvis är det snöfallet och halkan som ställer till det på de halländska vägarna när snön fortfarande faller över länet. Tidigare under dagen fick E6:an stängas av i höjd med Väröbacka när 4 bilar var inblandade i en krock. 13 personer var inblandade i den olyckan där två fick föras till sjukhuset för kontroll.