Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/10

Tillsammans gör vi skillnad i corona-tider – skicka en hälsning eller en virusfri kram!

Corona-viruset begränsar våra liv, men det betyder inte att vi inte kan visa hur mycket vi bryr oss om. Som ett led i Hallandspostens satsning #tillsammansgörviskillnad kan du skicka en hälsning, ett tack eller en virusfri kram till någon som du inte kan träffa just nu. Här är några som tänker på andra – hjälp oss att göra som de och sprida lite hopp och värme!

Se hälsningar här!

Det är en märklig tid vi lever i. Nyblivna pappor får inte träffa sina spädbarn, morföräldrar bör inte träffa sina barnbarn, elever kan inte träffa sina lärare. Det personliga mötet är satt på undantag och det på obestämd framtid.

Coronapandemin gör oss mer isolerade – samtidigt som den för oss närmare. I svåra tider behöver vi varandra som mest. Vi har inte bara sett hur samhället släckts ner, vi har också sett hur människor står på balkonger och applåderar för att hylla hjältarna inom vården, hur folk sätter sig på uteserveringar i kylan för att stötta sin kvarterskrog och hur de hjälper äldre grannar att handla.

Även vi som lokaltidning vill vara med och göra något bra. Upptill vår intensiva nyhetsbevakning vill vi spegla allt det som är fint och ger hopp. Som en del i vår större satsning #tillsammansgörviskillnad drar vi nu i gång Hälsningen, där du kan hälsa till någon som du inte kan träffa på grund av corona-viruset.

Små ord kan betyda mycket, så ta chansen att skicka en virusfri kram, ett tack eller en hälsning till någon du tycker om, längtar efter eller vill uppmuntra!

Så här gör du: skriv en hälsning på max 500 tecken och mejla den till: [email protected]

Skriv med ditt fullständiga namn, bostadsort och telefonnummer (ditt telefonnummer kommer dock inte att publiceras, det är bara för oss på redaktionen). Den du hälsar till ska bo i Halmstad, Hylte eller Laholm. Det går också bra att hälsa till en grupp. Skicka med ett foto av dig själv, som vi publicerar ihop med din text.

Hälsningarna kommer att publiceras på hallandsposten.se löpande. Vi publicerar också så många vi får plats med i papperstidningen.

Hjälp oss att sprida lite värme och hopp i en tuff tid! #tillsammansgörviskillnad

LÄS MER: Från oss till er – här är ett helt gäng härliga hälsningar!

Fler nyheter om Halland hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här