Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Viveka Hedbjörk, Hallandspostens chefredaktör. Bild: Roger Larsson/arkiv
Viveka Hedbjörk, Hallandspostens chefredaktör. Bild: Roger Larsson/arkiv

Testa nyhetssajten i 3 månader för 1 krona!

Ett år går ibland fort, ibland är ett år oändligt långt. Det senaste året känns just så eftersom vi helt fått ställa om våra liv.

Läs mer om erbjudandet här!

Det är knappt vi minns hur det var ”förut” när vi kunde umgås med vem vi ville, när som helst, planera för resor och restaurangbesök, gå på teater eller idrottsevenemang.

Nu lägger vi i stället väldigt mycket mer tid på att hålla oss uppdaterade på läget, och vi som sysslar med journalistik jobbar hårt med att ha en bred nyhetsbevakning så att alla får den information de söker, både vad gäller pandemin och övriga nyheter.

Det senaste året har ur ett läsarperspektiv varit ett fantastiskt år för Hallandsposten. Månad för månad kan vi se hur antalet som använder vår nyhetssajt växer. Det här är en utveckling som alla svenska lokaltidningar ser. I pandemins spår letar människor efter relevant och faktasäkrad information, och den finns att hämta hos de etablerade medierna.

Just nu räcker det inte att hålla sig uppdaterad med sociala medier eller gratissajter. Fler och fler vill ha och uppskattar journalistik som går mer på djupet och uthålligt bevakar det som händer på hemmaplan.

För ett år sedan öppnade Hallandsposten sin sajt så att alla, oavsett om läsarna betalade eller ej, skulle få tillgång till vår journalistik. Det uppskattades av många.

Uthålligt är det dock inte en lösning eftersom journalistik kostar pengar. Det känns som om det finns en självklar logik i att de som vill läsa våra nyheter också betalar för dem.

Nu vill vi dock ändå ge alla som fortfarande är osäkra på om det är värt att betala för att får tillgång till allt material på hallandsposten.se en möjlighet att prova på i tre månader för endast en krona .

Jag lovar att Hallandspostens journalister ska göra sitt bästa för att övertyga dig om att vår journalistik är värt mycket mer än en krona.

Läs mer om erbjudandet här!

Fler nyheter om Halland hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här