Tävling: HP söker årets Hot dog

Fyra vinnare ska bli fem. Det är återigen dags för succétävlingen årets Hot dog och HP söker en vovve som kan göra Dumle och Plopp, Winston, Max och Dylan sällskap i historieböckerna. Anmälan har nu öppnat, så skicka in din bästa hundbild redan i dag! Här ovan kan du se ett urval av de bilder som skickats in.

ANNONS
|

Tävlingen årets Hot dog kom till på ett idémöte på Hallandspostens redaktion våren 2020. Gensvaret från er läsare var enormt redan det första året, och sedan dess har tävlingen varit ett lika givet sommarinslag som regn på midsommar och grädde till jordgubbarna.

Nu är tävlingen tillbaka för femte gången och kanske är det just din hund som kommer att fånga hallänningarnas hjärtan? Det enda sättet att veta säkert är genom att du skickar in din bästa hundbild – helst redan i dag, men allra senast den 11 augusti.

Bilden ska vara tagen den här sommaren. Ett urval av de inskickade bidragen kommer att publiceras löpande på hallandsposten.se.

ANNONS

Hallandspostens jury kommer därefter att välja ut ett antal finalister och sedan utses den slutgiltiga vinnaren. Hunden på bilden behöver inte vara din egen, men tänk på att hundägaren måste godkänna att bilden är med och tävlar.

Om du behöver inspiration så kan du alltid kolla in bildspelen från 2023 eller 2022.

Fakta: Så deltar du i tävlingen

Skicka in din bild till lasarbilder@hallandsposten.se och märk mejlet med ”Hot dog”, vi behöver din bild senast söndagen den 11 augusti.

Glöm inte att skicka med dina kontaktuppgifter. Vi vill veta namn på hunden och fotografen samt ett telefonnummer till husse eller matte och vilken ort hunden bor på.

Du kan också ladda upp bilden på Instagram med hashtag #hphotdog. Då behöver du ha ett öppet konto för att kunna delta.

Vinnaren presenteras i slutet av sommaren.

ANNONS