Tävla om mars månads bästa bild

Har du tagit månadens bild? Dela med dig till HP och delta i vår största fototävling någonsin! Ett urval av de inskickade bidragen kan ses i bildspelet ovan. I slutet av månadens väljs vinnarbilden ut.

ANNONS
|

Många ögonblick är värda att föreviga. Ibland är det skicklighet som gör att en bild gör vår märkvärdiga värld rättvisa. Ibland spelar slump, tajming eller rentav tur in och gör bilden till något utöver det vanliga.

Oavsett motiv eller kunskapsnivå – dela med dig! Skicka in bilden till lasarbilder@hallandsposten.se eller tagga bilden #hpläsarbild på Instagram. Bilden ska vara tagen i mars månad och fotografen ska vara hemmahörande i Halland.

Ett urval av de bästa bilderna kommer att publiceras löpande på hallandsposten.se och varje månad utses en vinnarbild. Vinnarbilderna tävlar sedan vidare för att i början av nästa år få chansen att utses till årets bild 2022. Förutom äran finns då fina priser i potten.

ANNONS

Mars månads bästa bild

En HP-jury har utsett denna bild till vinnare i mars månad. Fotografen är nu med och tävlar om 2022 års bästa bild. I början av januari nästa år utses årets totalvinnare.
En HP-jury har utsett denna bild till vinnare i mars månad. Fotografen är nu med och tävlar om 2022 års bästa bild. I början av januari nästa år utses årets totalvinnare. Bild: Emil Nises

Tävlingen pågår alltså året ut med ny chans att ta sig till final varje månad. Du som mejlar var noga med att lämna kontaktuppgifter. Särskilt viktig är det såklart med fotografens namn. Se även till att eventuella personer på bild har gett sitt godkännande.

Lycka till!

Se bidragen till februari månads bästa bild här!

ANNONS