Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/68

Ta juni månads bästa bild och tävla med HP!

Lars Olof Hellberg tog månadens bild i juni! Hans fotografi av Norre katts park är nu en av finalisterna i den stora tävlingen ”Årets bild”.
Bild: Lars Olof Hellberg
Bild: Lars Olof Hellberg

Bilden ovan är Lars Olofs vinnarbild. Det är nu junibidraget till den stora tävlingen ”Årets bild”. Sex månadsvinnare har redan korats - och ytterligare sex ska koras innan årets slut. Vill du vara med och tävla nästa månad?

Månadens bild - så funkar det

Oavsett motiv eller kunskapsnivå – dela med dig! Skicka in bilden till [email protected] eller tagga bilden #hpläsarbild på Instagram. Fotot ska vara taget den samma månad som den skickas in och fotografen ska vara hemmahörande i Halland.

Ett urval av de bästa bilderna kommer att publiceras löpande på hallandsposten.se och varje månad utses en vinnarbild. Vinnarbilderna tävlar sedan vidare för att i början av nästa år få chansen att utses till årets bild 2021. Förutom äran finns då fina priser i potten.

Tävlingen pågår alltså året ut med ny chans att ta sig till final varje månad. Du som mejlar var noga med att lämna kontaktuppgifter. Särskilt viktig är det såklart med fotografens namn. Se även till att eventuella personer på bild har gett sitt godkännande.

Här kan du se maj månads vinnare!

Fler nyheter om Halland hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här