Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Tågstopp i påskhelgen

På grund av planerade underhållsarbeten kommer delar av den halländska tågtrafiken ställas in mellan den 18 och den 22 april.

Mellan skärtorsdagen och annandagen kommer Trafikverket genomföra omfattande underhållsarbeten, bland annat ska det läggas in fyra nya växlar norr om Getteröbron. Arbetena kommer påverka både Öresundstågen på Västkustbanan och Västtågen på Viskadalsbanan. Enligt Hallandstrafiken innebär det att resenärer får räkna med längre restider.

För Öresundstågens del blir det totalstopp mellan Falkenberg och Göteborg så gott som hela påskhelgen. Stoppet kommer pågå från klockan 21.00 den 18 april till klockan 11.00 den 22 april. Bussar och Kungsbackapendeln ska ersätta de inställda Öresundstågen och Hallandstrafikens informatörer kommer finnas på plats på Falkenbergs station, Varbergs station och Kungsbacka Hede station för att hjälpa resenärer hitta rätt.

Vad gäller Viskadalsbanan så kommer den vara helt avstängd mellan Varberg och Veddige under samma period. Tågen kommer vända i Veddige och bussar ersätter på sträckan till och från Varberg.

Fler nyheter om Halland hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här