Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/262

Tävling: HP söker årets hot dog

Äntligen är det dags för en repris av den uppskattade tävlingen Hot dog. Hallandsposten efterlyser den härligaste hundbilden sommaren 2021 och längtar efter att kora årets hetaste vovve. I bildspelet ovan kan du se ett urval av de inskickade bidragen!

Anmälningsperioden är avslutad. HP återkommer med reportage om vinnaren.

Förra året blev det total succé när Hallandsposten lanserade tävlingen Hot dog. Under flera år har tidningen utsett årets lussekatt, självklart måste vi därför också rösta fram Hallands tjusigaste, häftigaste, coolaste, sötaste eller roligaste hund.

Tävlingsreglerna är enkla: Ta en bild eller välj ut ett bra foto som du tidigare tagit och skicka in enligt instruktionerna nedan. En hundälskande jury på HP kommer att välja ut ett antal finalister som läsarna sedan kommer kunna rösta på. Hunden på bilden måste inte vara din egen, men tänkt på att hundägaren i så fall godkänner att bilden är med i tävlingen.

Ett urval av bidragen kommer att publiceras på hallandsposten.se löpande fram tills att tävlingen är avgjord. Här kan du bläddra bland förra årets bilder och här finns ännu fler.

Fakta: Så deltar du i tävlingen

Skicka in din bild till [email protected] och märk mejlet med ”Hot dog”, vi behöver din bild senast söndagen den 15 augusti.

Glöm inte att skicka med dina kontaktuppgifter. Vi vill veta namn på hunden och fotografen samt ett telefonnummer och vilken ort ni bor på.

Du kan också ladda upp bilden på Instagram med hashtagen #hphotdog. Då behöver du ha ett öppet konto för att kunna delta.

Vinnaren presenteras i slutet av sommaren och belönas med ett presentkort.

LÄS MER: 2020 års Hot dog(s) är två

 

 

Fler nyheter om Halland hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här

 

Ladda ner vår nyhetsapp!
1. Sök på ”Hallandsposten” i App Store eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet!