Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/103

Tävla med HP i Månadens bild!

Har du tagit månadens bild? Dela med dig till HP och delta i vår största fototävling någonsin! Ett urval av inskickade bilder kan ses här ovan.

Många ögonblick är värda att föreviga. Ibland är det skicklighet som gör att en bild gör vår märkvärdiga värld rättvisa. Ibland spelar slump, tajming eller rentav tur in och gör bilden till något utöver det vanliga.

Oavsett motiv eller kunskapsnivå – dela med dig! Skicka in bilden till [email protected] eller tagga bilden #hpläsarbild på Instagram.

Ett urval av de bästa bilderna kommer att publiceras löpande på hallandsposten.se och varje månad utses en vinnarbild. Vinnarbilderna tävlar sedan vidare för att mot slutet av året få chansen att bli årets bild. Förutom äran finns då fina priser i potten.

Tävlingen pågår alltså året ut med ny chans att ta sig till final varje månad. Du som mejlar var noga med att lämna kontaktuppgifter. Särskilt viktig är det såklart med fotografens namn. Se även till att eventuella personer på bild har gett sitt godkännande.

Lycka till!

LÄS MER: Mäktiga fågelraden vinnare i HP:s bildtävling

LÄS MER: Här är vinnande bild i HP:s bildtävling

LÄS MER: Mikael Gabrielsson vinnare av HP:s vårbildstävling 2019

Fler nyheter om Halland hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här