Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/103

Tävla med dina bästa naturbilder!

Från snögubbar och minusgrader till vårtemperaturer och smältande isar. På bara någon vecka har årstiderna skiftat plats och nu längtar vi alla ut i naturen. Ta med dig kameran på promenaden och skicka in dina bilder till Hallandspostens naturbildstävling! Här ovan publiceras ett urval av de inskickade bilderna.

Läs om vinnaren i tävlingen här!

I skogarnas sydslänter har snön börjat smält undan. I Lagaoset drillar redan lärkan över sanddynerna.

Varje dag förändras naturen när vi äntligen går mot ljusare tider. Så fram med kameran och ge dig ut och föreviga allt det vackra som naturen har att bjuda på så här års.

Halland har mängder av härliga strövområden som bara väntar på att upptäckas av dig och din kamera. Här hittar du Halmstads alla 57 naturreservat. Vart och ett har sin egen säregna natur. Skogen, stranden, klipporna och myrarna – låt vädret och humöret bestämma målet.

Mejla dina bästa naturbilder till [email protected] Glöm inte att ange fotografens namn, adress och telefonnummer. Du kan även tävla med en Instagrambild genom att tagga den med #hpnatur.

Tävlingen pågår till och med den 14 mars och ett urval av bilderna kommer att publiceras på hallandsposten.se. Vinnaren utses av en jury och första pris är ett presentkort värt 500 kronor. Välkommen att låta vårkänslorna flöda!

Fler nyheter om Halland hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här