Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/4

Stefan Andersson och Nicolas Hassbjer gäster i andra avsnittet

I veckans avsnitt av ”Bagarstugan – världens minsta talkshow” får vi möta företagaren Nicolas Hassbjer och artisten Stefan Andersson. Camilla Bondesson utlovar ett ”lite tungt, men väldigt klokt och fint samtal”. Programmet kan ses från och med klockan 15.00 i dag.

Allra först – hur gick premiären för en vecka sen?

– Jättebra! Vi har fått mycket fin respons, folk tycker att det är häftigt att vi i Halmstad kan ha en egen talkshow. Och en bekant kom fram och frågade var den där livestudion låg, hon hade tittat och trodde att det satt en stor publik i lokalen. Det tar vi som ett gott tecken – tänk vad man kan göra med fake-applåder och professionellt kameraarbete, klippning, ljus och ljud.

I dag, fredag, klockan 15 läggs avsnitt två ut på Hallandspostens sajt. Vilka får vi möta då?

– Den här gången har vi två gäster: artisten Stefan Andersson och företagaren Nicolas Hassbjer. Jag ska inte avslöja för mycket, men det blir ett fint möte. Båda säger väldigt kloka och tänkvärda saker. Dessutom fick Stefan och Nicolas en bra kontakt, och det tror jag kommer fram i programmet.

Kan du säga lite mer om vad det handlar om?

– Nicolas Hassbjer, som ju bor i Skåne numer, berättar bland annat om en dramatisk händelse som han och hans familj var med om, och som fick honom att omvärdera mycket i livet, inte minst det där med att jobba, jobba, jobba.

– Och Stefan Andersson, som slog igenom i början av 1990-talet med låten Catch the Moon, håller i dag på med musik till teateruppsättningar, oftast med ett historiskt tema. Han har en väldigt klok syn på tillvaron. Men mer ska jag inte berätta, det är bättre att gå in och titta själv!