Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Skåpbil har voltat på E6

En skåpbil voltade på E6 i höjd med Heberg. En person satt fast i bilen. Räddningstjänsten stängde för all trafik i södergående riktning under arbetet på platsen.

Larmet om olyckan kom till räddningstjänsten vid 13.35 på onsdagseftermiddagen. En singelolycka med en skåpbil inträffade i södergående riktning på E6 i höjd med Heberg.

– Skåpbilen ligger på sidan och det är en person som sitter fast, sa Johan Wallin inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad, inledningsvis.

Räddningstjänsten stängde E6 helt för trafik i södergående riktning. Vid strax före klockan 14 meddelade räddningstjänsten att de släppt på ett körfält för trafik.

– Vi har fått ut föraren av skåpbilen. Det ska inte röra sig om några allvarligare skador och vi öppnar så sakteliga upp vägen för trafik igen.

Vid 15-tiden uppgav Wallin att det inte handlade om någon besvärlig bärgning och att det inte bör vara någon påverkan på trafiken. Föraren fördes till sjukhus med ambulans.

Enligt Hand-Jörgen Ostler, presstalesperson på polisen i region väst, har det inte skrivits någon anmälan i samband med olyckan.

Fler nyheter om Halland hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här

 

Ladda ner vår nyhetsapp!
1. Sök på ”Hallandsposten” i App Store eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet!