Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Arkivbild. Bild: Pontus Lundahl/TT
Arkivbild. Bild: Pontus Lundahl/TT

Personbil körde ner i diket på E6

Det råder trafikstörningar i morgontrafiken på E6 i södergående riktning efter en olycka i höjd med Väröbacka. En personbil ska av okänd anledning ha kört av vägen.

SOS alarmet om en singelolycka kom vid kvart i sju tiden på torsdagsmorgonen och enligt räddningstjänsten rör det sig om en singelolycka i höjd med avfarten i Väröbacka.

– Det är en personbil som har gått av vägen med två personer inblandade. Ambulansen är framme och tar hand om den ena av dem men mer om skadeläget vet jag inte, säger Peter Stened, inre befäl på räddningstjänsten Väst.

Vägen fick stängas av helt i södergående riktning efter olyckan men ett körfält ska nu vara öppet för trafik. Räddningstjänsten kunde senare lämna platsen omkring halv åtta men polisen jobbade kvar på plats ett tag efter det.

– Vi är kvar på plats och den här personbilen kommer att bärgas. Föraren är en man i 80-års åldern och han fördes med ambulans till sjukhus. Passageraren ska ha klarat sig utan några skador men det är fortsatt begränsad framkomlighet på olycksplatsen, sa Anna Göransson, presstalesperson på polisen region Väst strax efter klockan åtta.

Drygt en kvart senare kunde vägen åter öppnas helt för trafik.

Fler nyheter om Halland hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här