Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Arkivbild. Bild: Pontus Lundahl/TT
Arkivbild. Bild: Pontus Lundahl/TT

Personbil körde av motorvägen och ner i diket

En personbil med två personer i körde av vägen och ner i diket på E6 strax innan avfarten i Slöinge. Enligt räddningstjänsten och polisen klarade sig de inblandade utan skador.

Larmet om en singelolycka kom vid halv tio tiden på torsdagsförmiddagen och enligt polisen rörde det sig om en personbil som kört av vägen i södergående riktning. Olyckan inträffade ungefär en kilometer innan avfarten i Slöinge.

– Det är en annan bilist som ring in och larmat om att en bil ska ha sladdat av vägen och kört i diket. Inga personskador rapporterade och tydligen ska ett körfält vara avstängt. Räddningstjänsten är på plats men vi har inte skickat några patruller ännu, sa Peter Adlersson, presstalesperson på polisen region Väst drygt en kvart efter att larmet kommit in.

Vid klockan 11 meddelar räddningstjänsten att det avstängda körfältet kunde öppnas på nytt och att deras personal kunde lämna olycksplatsen.

– Två personer hade tagit sig ut och stod vid bilen när vi kom fram, så det rörde sig inte om några personskador. Så vi fick stänga av ett körfält en stund där men nu har våra bilar precis lämnat. Så nu tar polisen över och bilen måste bärgas. Så det kanske är lite begränsad framkomlighet där innan arbetet är klart, säger Mats Rydberg, inre befäl på räddningstjänsten Väst.

Fler nyheter om Halland hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här