Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/151

När du ser den här Pokémon-typen ska du släppa allt

Här får du koll på alla 150 Pokémon-monster – och tips om hur du kan få tag på de allra ovanligaste.

I Pokémon Go ska användare försöka fånga så många som möjligt av den första generationen Pokémon-figurer (eller 151 beroende på hur man ser det) och många är beredda att gå mycket långt, bokstavligen talat, för att komma över de allra ovanligaste.

Men hur vet man vilka som är vanliga och vilka som är så sällsynta att du bör släppa allt du håller på med för att fånga? 

Här kan man ta hjälp av både Pokémon-mytologin och de erfarenheter som Pokémon Go-spelare delat med sig av. En användare på Reddit har gjort hemläxan och satt ihop en tabell som delar upp Pokémon-monstren i olika grupper efter hur vanliga de är, från supervanlig till mytisk. 

Man bör dock vara medveten om att vissa pokémon kan vara ovanliga i ett område men ovanliga i ett annat, så indelningen fungerar nog bäst som en slags generell överblick.

Vi har listat samtliga 150 Pokémon-figurer i bildspelet här ovan men också samlat in tips på i vilken typ av områden som några av de allra ovanligaste monstren har hittats. Har du tur så kan det leda till några riktiga fynd. 

När du pluggat färdigt kan du testa dina kunskaper i quizet här nedan!

 

 

 

Fler nyheter om Halland hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här