Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Motorcyklist kolliderade med lastbil på E6

Vid avfart 56, trafikplats Värö, har en motorcyklist kört in i sidan på en svängande lastbil. Motorcyklisten fördes till sjukhus med okänt skadeläge.

Det var helt stopp på vägen efter avfart 56 in mot Värö efter en trafikolycka mellan en lastbil och en motorcykel. Olyckan inträffade vid 07-tiden på måndagsmorgonen.

– Det är en motorcykel som har smällt rakt in i sidan på en svängande lastbil, säger Andreas Karlsson, inre befäl vid räddningstjänsten i Halmstad.

En till sjukhus

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen. Motorcyklisten har förts till sjukhus med ambulans med okänt skadeläge.

Enligt Hans Lippens, polisens presstalesperson för region väst, var E 6 inledningsvis avstängd från påfarten norrut men kunde vid 07.30-tiden passera förbi i reducerad hastighet.

– Trafiken har börjat släppas på igen, så sakteliga, säger han.

Efter avfarten in mot Värö var det i nästan en timmes tid stökigt och fick stor trafikpåverkan.

– Det är helt stopp på den vägen, så precis när man kör av E 6 är det stökigt för trafikanter just nu, säger Andreas Karlsson vid 07.15-tiden.

Trafiken åter öppen

Strax innan klockan 08 uppgav Peter Karlborg, räddningstjänstens inre befäl, att det återigen är full framkomlighet i trafiken och att räddningstjänsten inom kort kommer att lämna platsen.

Fler nyheter om Halland hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här