Motorcyklist kolliderade med lastbil på E6

Vid avfart 56, trafikplats Värö, har en motorcyklist kört in i sidan på en svängande lastbil. Motorcyklisten fördes till sjukhus med okänt skadeläge.

ANNONS
|

Det var helt stopp på vägen efter avfart 56 in mot Värö efter en trafikolycka mellan en lastbil och en motorcykel. Olyckan inträffade vid 07-tiden på måndagsmorgonen.

– Det är en motorcykel som har smällt rakt in i sidan på en svängande lastbil, säger Andreas Karlsson, inre befäl vid räddningstjänsten i Halmstad.

En till sjukhus

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen. Motorcyklisten har förts till sjukhus med ambulans med okänt skadeläge.

Enligt Hans Lippens, polisens presstalesperson för region väst, var E 6 inledningsvis avstängd från påfarten norrut men kunde vid 07.30-tiden passera förbi i reducerad hastighet.

– Trafiken har börjat släppas på igen, så sakteliga, säger han.

ANNONS

Efter avfarten in mot Värö var det i nästan en timmes tid stökigt och fick stor trafikpåverkan.

– Det är helt stopp på den vägen, så precis när man kör av E 6 är det stökigt för trafikanter just nu, säger Andreas Karlsson vid 07.15-tiden.

Trafiken åter öppen

Strax innan klockan 08 uppgav Peter Karlborg, räddningstjänstens inre befäl, att det återigen är full framkomlighet i trafiken och att räddningstjänsten inom kort kommer att lämna platsen.

ANNONS